Friday, October 12, 2012

► Νέες σειρές καλαμιών από την Major Craft


New 2012 rod lines from Major Craft


Η Major Craft είναι γνωστή σε όλους μας για τα καλάμια Ιαπωνικών προδιαγραφών --με την καλύτερη ίσως σχέση ποιότητας/τιμής- που παράγει.

Η εταιρία, από τον Αύγουστο ήδη, προανήγγειλε τον εμπλουτισμό της γκάμας της με 2 νέες σειρές καλαμιών.

Πιστή στο λόγο της παρουσίασε πρόσφατα τις σειρές SKYROAD και  X-RIDE. Την μεν skyroad στις κατηγορίες seabass, boat-seabass, egging και wind. Την δε x-ride στις κατηγορίες seabass, egging shore-jigging.








Αναφορικά με τις προτεινόμενες τιμές και συγκρίνοντας την seabass κατηγορία που μας ενδιαφέρει περισσότερο, η Major Craft κατατάσσει τιμολογιακά το skyroad μεταξύ των kg-evolution και crostage . Αυτό που παρατηρήσαμε από τις φωτογραφίες  είναι κλασσικά τους Κ οδηγούς αλλά και την χρήση φελού σε μεγάλο μέρος της λαβής. 

skyroad - seabass model

Το x-ride είναι αρκετά ακριβότερο μιας και έχει οδηγούς fuji KR τιτανίου. Επιπλέον με μια συγκεκριμένη διαδικασία που η εταιρία ονομάζει Cross Force Plus, η Major Craft επιτυγχάνει –κατά τα λεγόμενά της και του google translator- λιγότερο στρίψιμο του καλαμιού  (rigidity against twisting), ευαισθησία, μικρό βάρος και ελαστικότητα.  Το καλάμι αυτό λανσαρίστηκε με αφορμή τα συμπλήρωση 10 ετών εμπειρίας της εταιρίας στην συγκεκριμένη τεχνολογία.

x-ride - seabass model

Όποιος φίλος του blog δοκιμάσει πρώτος κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα ευχαρίστως να δημοσιεύσουμε της απόψεις του.

No comments:

Post a Comment