Tuesday, October 30, 2012

► KEITECH - Salty Core

Η Ιαπωνική Keitech, πρωτοπόρος στην κατασκευή σιλικονούχων δολωμάτων παρουσίασε στην αγορά στις 25 Οκτωβρίου μία νέα σιλικόνη τύπου tube και μήκος 4,25' ίντσες (10,6 εκ).



Το εσωτερικό του τεχνητού είναι μαλακό ενώ εξωτερικά έχει ένα σκληρό εύκαμπτο περίβλημα.



Η σιλικόνη είναι γεμισμένη με ένα μείγμα που περιέχει συμπυκνωμένο αλάτι, βγάζει μία μυρωδιά που -κατά την εταιρία- προσελκύει τα ψάρια και στα θετικά της είναι το βάρος της (14 γρ.).






Το βάρος αυτό μας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε ένα σκέτο offset αγκίστρι ή ένα μικρού βάρους  jighead χωρίς να χάσουμε την δυνατότητα μιας καλής βολής.





Προσέξτε στην τελευταία φωτό το 'ανάποδο αρμάτωμα' ως εναλλακτικό τρόπο παρουσίασης.


2 comments:

Anonymous said...

Πλακα εχει αυτο το τεχνητο. Τα δουλευει κανενας αυτα εδω? Κανουν τιποτα?

ULTOR said...

Φίλε ότι νέα ανεβάζουμε που αφορούν εξοπλισμό είναι κυρίως αυτά που μας έκαναν για κάποιο λόγο εντύπωση ή θεωρούμε ότι μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιους αναγνώστες. Σε καμία περίπτωση δεν τα προτείνουμε. Αντίθετα στα reviews γράφουμε δικές μας απόψεις από προϊόντα που έχουμε αγοράσει και δοκιμάσει.

Στο συγκεκριμένο μας έκανε εντύπωση το βάρος του για σιλικόνη. Γνωρίζουμε ότι δεν έχει δοκιμασθεί αρκετά στην θάλασσα και ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Αλλά σε τελική ανάλυση η εμπειρία στο spinning προϋποθέτει δοκιμές. Μπορεί να υπάρχουν τόποι που το συγκεκριμένο να δουλεύει καλά. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.

Post a Comment